The day after

Ja ja, ik ben nu toch echt 18 jaar… Gisterochtend kwamen mijn gastouders en gastzusje mijn kamer binnen met taart en cadeautjes! Dat is fijn wakker worden! Ik had al een groot cadeau van ze gekregen: een skipas + skihuur voor onze trip naar Idre. Maar er kwam meer! Zusje had een spijkerbroek voor mij gekocht: hij is perfect! Echt heel erg blij mee. Ik heb een glazen zwaan gekregen van pa, en van ma een boek over mode in de jaren ’20. En op het moment dat ik de grote envelop van papa en mama vanuit Nederland opende belden ze mij! Dat was toch wel even moeilijk hoor, maar het was een prachtig begin van de dag. En als ontbijt: stukje taart!
Tijdens mijn les engels kwam mijn zanglerares de klas binnen en vroeg of ze ons voor 30 seconden mocht storen. Dat mocht en ze begon te zingen samen met 2 andere leraren, waarvan 1 op gitaar. Speciaal voor mij! Ik kreeg ook nog een cadeautje van ze, een grote doos, maar toen ik het uitpakte bleek het een kleine sleutelhanger te zijn met een Dalarna paardje er aan. Erg lief van ze!
En gisteravond kwamen mormor en morfar (de ouders van mijn gastmoeder) nog, zij bleven eten en hielpen mee met de taart. Ik heb nog een klein stukje over en dat heb ik vandaag mooi, voor bij de thee!
Liefs

Advertenties

5 thoughts on “The day after

Reactie? Leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s