Film – Dear JohnIn het kort
Een jonge soldaat John Tyree (Channing Tatum), is met verlof en wordt verliefd op de schitterende, maar conservatieve studente Savannah Lynn Curtis (Amanda Seyfried). De twee beleven een mooie tijd en wanneer John weer op uitzending gestuurd wordt, beloven ze elkaar brieven te schrijven om hun liefde levend te houden. Maar de lange afstand tussen beiden lijkt voor meer problemen te zorgen dan verwacht.

Mijn mening

Het begin van de film vond ik prachtig, erg mooi gespeeld en een prachtig liefdesverhaal, en ik moet toegeven dat ik soms toch aan het huilen was. Zij zaten toch in zo’n situatie die ik nu ook goed ken, je lief ver weg en elkaar niet kunnen zien. Ik vind dat ze het prachtig hebben laten zien, maar toen de laatste brief van Savannah kwam vond ik het toch niet leuk. Zij had ondertussen iemand anders getrouwd, terwijl ze op elkaar zouden wachten. Ik wilde zo graag dat John en Savannah samen kwamen, dat zij oud met elkaar zouden worden.
Het einde van de film vond ik ook wat bijzonder, ik had het me anders voorgesteld. Het kwam een beetje abrupt, maar al met al vond ik het toch een erg mooie film.

Advertenties

9 thoughts on “Film – Dear John

Reactie? Leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s