Schaatsen!

Het is weer zover, heel Nederland is in de ban van ijs en Elfstedentochten. Ik heb woensdag voor het eerst geschaatst, op de ijsbaan in het dorp. En wat was het weer wennen. Gister natuurlijk ook nog even en vanochtend ook heel fanatiek de baan over geweest. Helaas is het windstille weer voorbij, maar dat maakt niets uit. Dan maar iets harder werken.

DSC_0207-polaWat was het ijs hier mooi! Wel jammer van het laagjes sneeuw, want dan groeit het ijs minder goed aan, maar wie weet schaats ik hier over een aantal dagen!

DSC_0210-pola

Vanochtend op de ijsbaan, wat heerlijk. Er waren in totaal drie mensen aan het schaatsen, dan kun je nog eens lekkere baantjes doen. Wel balen van de harde wind, maar dan was het alleen maar fijner om weer wind mee te hebben.DSC_0211-polaEven uitblazen, je wordt er wel moe van hoor.

614708_4006824578662_209414311_o-polaEn vanmiddag nog even met papa en mama het IJsselmeer op geweest! Wat schaatst het daar fijn, zo wijds en groot. Je moest wel bij de kanten blijven want je kon het water in het midden nog gewoon zien. 

En zoals jullie zien schrijf ik weer! Ja, ik heb er weer zin in, dus nu proberen vol te houden, al kan ik natuurlijk niets beloven! Volgende week heb ik herkansingsweek en de week erna tentamenweek, dus als ik genoeg heb van het leren zal ik vast wel eens een berichtje schrijven om me even ergens anders op te richten.

Liefs, Swaen

Advertenties

5 thoughts on “Schaatsen!

  1. Oh, het ziet er zo leuk uit dat schaatsen, maar het is echt niets voor mij. Ik sta altijd helemaal verkrampt van angst op het ijs terwijl iedereen rondjes om me heen schaatst.

Reactie? Leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s