Een kleine verandering

Mijn mama weet dat ik gek ben op mooie opschrijfboekjes en soms neemt ze een mooie voor me mee. Zoals laatst! Ze kwam zomaar met een mooi, roze/rood boekje aan. Wat baalde ik toen dat ik net een nieuw dagboek had, want zodra ik een nieuw boekje heb wil ik meteen gaan schrijven.

P1060470Maar er was iets met het boekje: ik vond de kleur heel mooi maar er mistte iets, iets van mezelf. En toen ik toch bezig was met het opruimen van mijn kaartendoosje heb ik gelijk met de washi tape wat leuks op het boekje geplakt. Zo simpel en gelijk een stuk leuker.

Liefs, Swaen

Advertenties

7 thoughts on “Een kleine verandering

  1. Ziet er gaaf uit inderdaad! Ik zag zelf ook van die rolletjes bij de HEMA eergisteren. Eigenlijk heb ik niet zoveel met bloemetjes, maar dit ziet er toch wel stoer uit! Ik heb trouwens alsnog van die rolletjes meegenomen. Drie in één pakje voor 2 euro. Een witte met zwarte sterretjes, een witte met gele golffiguurtjes en een lichtroze met roze streepjes. =) Trouwens, is dat zo’n boek van de Action? Daar heb ik er ook iets van acht van, maar ik heb er in maar één geschreven. Tegenwoordig doe ik liever Moleskines. xD

Reactie? Leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s