New bought – from a long time ago

Oké, ze zijn niet meer zo nieuw maar toch wil ik ze aan jullie laten zien. Tijdens de wintersale heb ik een aantal mooie dingen gekocht, een aantal al in december en een aantal in januari. Ik had al een hele tijd niet meer geshopt en de sale was een goed excuus om toch de winkels in.
ichi colbert + 8mm shortEen simpel zwart jasje vind ik echt een must, en wat was ik blij dat ik deze vond! Hij heeft driekwart mouwen, wat ik heel handig vind aangezien ik toch altijd mijn mouwen omvouw of omhoog schuif. De shorts heeft een high waist en is gemaakt van corduroy stof. Er zitten een aantal nepleren biesjes op.Red Rouge dressEen lange tijd was ik onzeker of ik deze jurk wel wilde houden. Ik wist niet echt of ik hem wel aan zou doen, maar mijn liefde voor dit mooie jurkje heeft overwonnen! Ik heb hem al eens aan gehad, op mijn verjaardag, met het zwarte jasje er bij.

Esprit broek + truiIk had een nieuwe spijkerbroek nodig en nou was er een winkel in de buurt waar alles 50% korting had! Eerst ging ik voor alleen de blauwe spijkerbroeken maar toen ik deze zag was ik om. Leuk om eens een kleurtje te hebben. De trui heb ik er bij gekocht, heerlijk warm. Hij zit vrij ruim, heerlijk om in weg te kruipen.

Wat vinden jullie voor mijn aankopen? Sindsdien heb ik trouwens niets meer gekocht, dat vind ik toch best knap van mezelf!

Liefs, Swaen

Advertenties

5 thoughts on “New bought – from a long time ago

Reactie? Leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s