De mooie dingen die ze zag #12

Het is weer tijd voor de  rubriek van Lena waarin zij de mooie dingen die ze zag (en fotografeerde) laat zien. Lena is een vriendin van mij uit België en ik heb haar leren kennen in Zweden.  Ze maakt prachtige plaatjes, en ik stelde voor dat zij een eigen rubriek op deze blog kreeg, en hier is hij!

Swanhilde3

Hallo allemaal!

Het is weer eens tijd voor een foto! Ik was enkele dagen geleden aan het kijken tussen de duizenden foto’s die op mijn laptop staan. Er moeten er jammer genoeg een paar verwijderd worden aangezien ik er zoveel heb. Toen ik bij de map van mijn zomervakantie aankwam kon ik niet anders dan één voor één alle foto’s te openen. Ik kwam dan ook dit pareltje opnieuw tegen dat iik helemaal vergeten was.

Deze zomer was ik met een vriendin in Corfu, Griekenland. We zijn daar vaak naar marktjes gegaan en zo zijn we ook voorbij een vismarkt gekomen. De geur was niet al te goed maar ik heb er toch een paar leuke foto’s kunnen maken. Zoals deze van een inktvis.

Hope you enjoy!

Kleine disclaimer: er zit een filter op. Ik ben aan het testen of ik de effecten nu leuk vind of niet. Persoonlijk is een foto zonder filter nog steeds beter. Wat vinden jullie?

Liefs, Lena

Advertenties

9 thoughts on “De mooie dingen die ze zag #12

Reactie? Leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s