iLikeWaste.nl

Via via kwam ik op deze hele fijne webshop waar afval een nuttige bestemming krijgt: iLikeWaste.nl. Het is een website met duurzame, unieke en handgemaakte mode, accessoires en cadeaus. De website is nog maar heel jong, begin dit jaar is Saskia Zweers begonnen met het verkopen van haar handgemaakte spullen.
ilikewaste3Zo maakt ze bijvoorbeeld opschrijfboekjes en etuis van melkpakken of plastic verpakkingen. Ook heeft ze leuke buttons te koop, gemaakt van bierdoppen! Dit vind ik erg creatief, leuk om er een aantal op een tas te doen.ilikewasteMaar het zijn niet alleen maar buttons, etuis of opschrijfboekjes die ze maakt. Ze heeft ook mooie tassen en kaarsen in het assortiment. De tassen zijn gemaakt van allerlei soorten stof zoals oude gordijnen. De kaarsen zijn gemaakt van oude restjes kaarsvet en zijn gegoten in Mona puddingbakjes, melkpakken of Pringles bussen.
ilikewaste2Ik vind dit een erg goed en leuk initiatief, het laat zien dat je van rotzooi best iets moois kan maken. En het leuke: voor degenen die in Wageningen wonen zijn er geen verzendkosten. Je pakketje wordt gewoon op de fiets bezorgd! Ik denk dat ik hier best eens iets ga bestellen, voor mezelf of als cadeautje!

Liefs, Swaen

Advertenties

7 thoughts on “iLikeWaste.nl

Reactie? Leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s