Bought Books

Boeken, boeken, boeken. Ik ben er gek op. Dit zijn de boeken die ik vorige week heb gekocht, ik had namelijk nog een boekenbon van 20 euro en nu had ik eens de tijd om een boekwinkel in te gaan. Helaas hadden ze geen Engels talige boeken, maar dezen waren ook erg mooi. En ook nog eens uitverkoop!P1050659Hieronder een lijstje van mijn aankopen omdat op de foto niet alle titels duidelijk te lezen zijn.

  • Kees van Kooten – De verrekijker (boekenweekgeschenk)
  • Sarah-Kate Lynch – De smaak van champagne
  • Emma McLaughlin & Nicola Kraus – Net echt
  • Arne & Carlos – Breien de bloemetjes buiten

arne en carlosOver het onderste boek heb ik heel lang lopen twijfelen, ik had namelijk ook een mooie Scandinavische thriller/detective in mijn hand maar ben toch voor het breien gegaan. Ik vind breien en haken erg leuk om te doen en ik had al eens van het duo Arne & Carlos gehoord. Twee Noorse mannen die het hele jaar door breien en haken. In dit boek staan zeker leuke patronen, al zal ik dan wel beter moeten leren haken want dat gaat mij mijn pet nog te boven. Als ik iets af heb krijgen jullie het te zien!

Liefs, Swaen

Advertenties

14 thoughts on “Bought Books

  1. Altijd fijn, nieuwe boeken kopen! Heb net zelf ook weer een bestelling gedaan. Ken deze boeken niet, maar ik krijg vast nog wel te lezen welke de moeite waard zijn 🙂

  2. Leuk! Ik houd ook zo van boeken kopen (maar de tijd vinden om ze te lezen vind ik lastiger). En wat grappige, twee breiende mannen haha. Ik ben heel benieuwd naar de eerste post dat je wat hebt gemaakt 🙂

  3. Wat heerlijk! Nieuwe boeken.:) Altijd fijn om boeken te kopen en dan lekker door te bladeren en ze ‘eigen’ te maken.
    Bedankt voor je reactie op mijn blog! Ik heb besloten toch voor een zwart randje te gaan? Wil je me laten weten of je dit mooier vindt? Ik zie het zelf inmiddels niet meer haha. Liefs!

  4. Ik heb net Shadow of the wind gelezen in het Engels en het is echt mijn favoriete boek geworden. Echt een aanrader. Ze hebben hem ook in het Nederlands denk ik, maar Engels heeft zo toch zijn charme. 😛 (al was het boek oorspronkelijk in het Spaans.)

Reactie? Leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s