Laat die zon maar komen!

Eindelijk begint het echt lente te worden en hebben we de zon al wat meer kunnen voelen, wat was dat fijn. Het is interessant om te zien dat iedereen zo vrolijk wordt als het weer beter is. Mensen beginnen te fluiten op straat en het lijkt of iedereen aardiger is tegen elkaar.  Een ander groot voordeel is dat het eindelijk zin heeft om eens op Zalando te kijken naar de nieuwe lente- en zomer collecties. Een aantal zomertrends heb ik voor jullie bijelkaar gezocht.

houten bril

Houten zonnebrillen – een trend die uit Australië is komen overwaaien is die van de houten zonnebril. Aan de andere kant van de wereld werd deze bril enorm populair onder surfers en werd op daarna door steeds meer mensen gedragen. Doordat deze zonnebrillen worden gemaakt van het natuurlijke materiaal wordt het ook wel de eco-zonnebril genoemd. De zonnebrillen zijn in verschillende monturen te krijgen, maar vooral de Wayfarer is populair. Ik heb ze al bij verschillende mensen gezien en vind ze echt heel gaaf, wie weet krijgt mijn zonnebril wel een houten vriendje.

blogdenimtherapycom

Pastel kleuren – je kan dit voorjaar geen etalage voorbij lopen waar geen pastelkleuren op de paspoppen te zien is. En zoals jullie in mijn vorige post zagen ben ik ook al fan. Van broeken tot accessoires en make-up, alles in pastelkleur te krijgen. Een aantal van deze snoepkleuren zijn, babyblauw, zalmroze, mintgroen, zachtgeel en lichtoranje. Deze lichte kleuren zorgen voor een vrolijke uitstraling, maar pas wel op als je een lichte huid hebt, want in combinatie met deze lichte kleuren kan je huid erg flets lijken.

 

Advertenties

14 thoughts on “Laat die zon maar komen!

  1. Ik houd niet zo van pasteltinten (het staat op de een of andere manier niet bij mijn huid en ik vind het lastig combineren; zonde he), maar houten zonnebrillen? Wat gááf! Ik had daar nog nooit over gehoord, maar ik vind het echt geniaal. Ik ga er eens naar speuren. 🙂 Thanks for the inspiration! Liefs

  2. Heerlijk! Doe mij die zomer maar!
    Pastelkleurtjes maken mij altijd erg flets, maar mijn doel deze zomer is om pastelkleurtjes zo te combineren dat het ook mij goed staat. Houten zonnebrillen heb ik nog niet eerder gezien, maar vind ik wel erg leuk

Reactie? Leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s