O jee!

Jullie hebben het misschien al gemerkt maar de afgelopen week was het stil op de blog. Ik heb genoten van mijn vakantie en mijn lief, veel gewerkt, geklust en eigenlijk de hele tijd buiten geweest. Sorry daarvoor!blog inspiration

Maar ik zit ook ergens anders mee: zodra het mooi weer wordt is mijn bloginspiratie ver te zoeken! Daarom wil ik jullie om een gunst vragen. Wat zien jullie graag op de blog? Ik zat zelf te denken aan een aantal foto’s over mijn week, misschien meer collages van Polyvore, recepten of juist iets over mijn zelfgemaakte dingen? Ik heb een poll aangemaakt en ik zou het erg fijn vinden als jullie zouden stemmen of je eigen ideeën in de comments zetten. 

Op het moment heb ik nog een paar ideeën liggen en die ga ik eerst in elkaar zetten! Maar ik weet nu al dat er van bloggen dit weekend niet veel van gaat komen. Op donderdag ben ik aan het werk en op vrijdag ga ik naar Terschelling toe, eindelijk weer eens! Mijn lief gaat namelijk de HT-race roeien, dat is een tocht van ongeveer 33 kilometer van Harlingen naar Terschelling, en ik ga hem verwelkomen daar. Op zondag zal ik dan weer met de vroege boot naar huis en dan de hele zondag verder nog werken. Van bloggen komt dan dus niet veel, maar je kunt mij volgen via Instagram want daar komen zeker wel foto’s van alles.

Voor nu, alvast bedankt voor het geven van je mening en een fijne week toegewenst!

Liefs, Swaen

Advertenties

7 thoughts on “O jee!

Reactie? Leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s