Op naar de dierentuin

Nog even en het is weer zomervakantie, tijd voor leuke uitstapjes! Er zijn leuke uitstapjes genoeg. Zo kun je bijvoorbeeld naar een pretpark, een grote stad of een museum. Maar ook Burgers Zoo is een perfecte plek voor een leuk dagje uit.

3394708910

Nederland heeft allerlei verschillende dierenparken en ieder park heeft weer z’n eigen leuke extra’s. Burgers Zoo is een hele grote dierentuin met veel verschillende dieren. Deze dieren hebben allemaal een eigen leefomgeving en dat zie je ook terug in het park. Ga op safari en bekijk giraffen, zebra’s en neushoorns of sta in de bush stil bij krokodillen en flamingo’s. Maar ook als je liever tijgers, olifanten of apen ziet zit je goed bij deze dierentuin. Iedere diersoort heeft z’n eigen leefomgeving.

Vind je  alle dieren op het droge heel leuk maar wil je ook graag genieten van het leven onder water? Dan is Diergaarde Blijdorp misschien een meer geschikte dierentuin. Hier maak je een rondgang langs zeeleeuwen, de Atlantische Oceaan en het Amazone-gebied. Er zijn ook tijgers te zien en wie weet sta je wel oog in oog met een pasgeboren aapje!

Voor de bewoners van het noorden des lands, zoals ik, is Dierenpark Emmen de perfecte dierentuin. Hier vind je niet alleen heel veel dieren maar stap je ook een wel hele bijzondere 3D-wereld binnen. Alle kleuren, geuren en geluiden komen hier wel heel dichtbij. Waan je in een heus paradijs met een bloementuin, vlinders en allerlei andere bewoners. Stap in de draaikolk om nog meer spannende leefomgevingen van de dieren uit de dierentuin van dichtbij te bekijken. Dat je in een dierentuin niet alleen maar naar dieren kunt kijken ervaar je hier!

Welke van de drie dierentuinen spreekt jou het meeste aan?

Dit artikel is in samenwerking met http://www.uitmetkorting.nl

Advertenties

6 thoughts on “Op naar de dierentuin

Reactie? Leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s