Shortie short

Het is uitverkoop bij een van mijn favo winkels, de FiftySix. Op heel veel artikelen 70% korting, daar moest ik heen natuurlijk. Ik was eigenlijk op zoek naar een zwart, leren jasje maar kwam uiteindelijk de winkel uit met twee shorts! Ik had geen denim shorts meer, aan het begin van de zomervakantie was mijn enige kapot gegaan en ik was nog geen nieuwe tegen gekomen. Perfect om wat nieuws te scoren!
P1060275De linker is van Pieces en viel mij gelijk op door de vrolijke kleurtjes. Boven de broekzakken op de achterkant zit zo’n zelfde gekleurde rand. Deze short koste eerst 34,95 maar ik kreeg hem mee voor 10,48.
P1060277De tweede short is er eentje met een hogere taille van Levi’s. Ik zag hem naast de eerste liggen en stiekem vond ik deze ook erg leuk! Ik paste hem en hij bleek goed te zitten. En ach, waarom ook niet. Deze koste eerst 59,95 en met korting was hij nog maar 17,98.
P1060279Wat vinden jullie van mijn aankopen? Ik ben er helemaal blij mee, en dat leren jasje komt er heus nog wel. Ooit…

Liefs, Swaen

Advertenties

6 thoughts on “Shortie short

      • Helemaal mee eens. Alleen de leukere winkels heb je niet in het noorden. MAAR hopelijk komt de Primark in 2014 in Nijmegen.:)

      • Ik woon in het noorden en vind dat er hier ook best leuke winkels zitten! Wat meer van die kleine, bijzondere winkels in plaats van die winkels die overal in Nederland vestigingen hebben.

Reactie? Leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s