And Action

Tijdens onze zeilvakantie was ik mijn shampoo vergeten, dus bij de eerste de beste winkel naar binnen om er eentje te kopen: de Action. En dat bleek een hele fijne te zijn! Dus toen ik afgelopen week langs de Action kwam heb ik gelijk mijn slag weer even geslagen. Maar heus niet alleen shampoo hoor, kijk maar.

P1060285De shampoo die ik kocht is op basis van kokosolie, iets dat heel erg goed is voor mijn droge haar. Ik merk dat het minder pluist en toen ik zag dat er ook een conditioner van was heb ik die ook gelijk maar mee genomen. De shampoo en de conditioner kostten beide 1,49 voor 400 ml. Iets verderop zag ik nog een lip balm liggen van hetzelfde merk, hup, ook maar mee. Deze kostte 0,98 euro.
P1060282Een tijdje eerder had ik al heel wat tape gehaald, leuk prijsje en leuke kleurtjes. Nu zag ik dat er weer een paar nieuwen waren. Ze zaten per 2 verpakt en kostten 0,79 euro per paar. En als laatste nog een notitieboekje! Ik ben gek op alles dat Brits is of waar ene Britse print op zit, dus deze moest mee natuurlijk! Kan ik mooi gebruiken voor mijn opleiding. Dit boekje is gelinieerd en kostte me 1,37. Verder haalde ik nog een hele bult pennen omdat ik die altijd kwijt raak, dan is een set van 10 wel handig. En ja, de Action blijft leuk om zo nu en dan te sneupen.

Liefs, Swaen

Advertenties

11 thoughts on “And Action

Reactie? Leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s