Eindelijk ‘ingeplakt’

Het is inmiddels al meer dan twee jaar geleden dat ik naar Zweden vertrok en nóg was ik er niet aan toe gekomen: een fotoboek maken. Ik had al wel eens foto’s uitgezocht maar toch kwam ik er maar nooit aan toe om ze bijvoorbeeld af te laten drukken en dan in te gaan plakken. Totdat ik op de website van Albelli kwam.
photobook 1Op die website kon je namelijk zelf heel gemakkelijk een fotoboek samenstellen voor een fijne prijs. Ik had namelijk ook een kortingscode! Dus ik ben er voor gaan zitten en na heel wat gepuzzel en gepruts heb ik een prachtig boek samen kunnen stellen. Ik heb gekozen voor een boekje met de afmetingen van 15 cm bij 20 cm met in totaal 80 bladzijden.
photobook 2Ik wilde eerst wel een groter boek maar omdat het best prijzig is besloot ik om toch voor de kleine te gaan. Deze kan ik ook nog eens gemakkelijk meenemen als ik het aan iemand wil laten zien. Ik betaalde in totaal (inclusief verzendkosten en met korting) 34,20, een mooie prijs vind ik. Hij was ook heel snel thuis bezorgd: het duurde ongeveer 4 werkdagen voordat ik hem in de bus had. Hij was netjes ingepakt in beschermend papier, dus er kon niets gebeuren.photobook 3 photobook 4 photobook 5Ik ben er echt heel erg blij mee, hij ligt op mijn bureau en ik blader er steeds even in. Dan voelt het net alsof het vorige week was dat ik daar woonde. Wat vliegt de tijd…

Liefs, Swaen

Advertenties

9 thoughts on “Eindelijk ‘ingeplakt’

  1. Ik hou van fotoboeken, maar het is veel werk. Ik loop nog heel wat reizen achter. Binnenkort maar weer eens wat boeken maken. Meestal gebruik ik de service van Jumbo, werkt ook goed!

  2. Aaah, dat zijn herinneringen om te koesteren! Heel goed van je dat je er een fotoboek van gemaakt hebt, zo kan je altijd terug een beetje ‘op reis gaan’, in je eigen reizen dan. Oh, dit klinkt raar (maar je begrijpt vast wat ik bedoel) 🙂

Reactie? Leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s