So much to do…

Jullie merken het misschien wel, het is rustiger dan anders op de blog. De reden daarvoor ben ikzelf: ik heb het druk. School neemt veel tijd in beslag, ik zit op muziekles, bij een orkest, op dansles en geef bijles. En tussendoor probeer ik ook nog wat dingen voor mezelf te doen zoals lezen (eigenlijk ook voor school) of bij mijn lief zijn en dan heb ik ’s avonds laat geen zin meer om een verplicht blogje klaar te zetten voor de volgende dag.todolistMaar nu vroeg ik me af hoe jullie dat doen, want veel meiden die ik volg met hun blog zijn ook bezig met een studie. Schrijven jullie in het weekend heel veel vooruit, schrijven jullie iedere dag of juist niet? Ik werk voor mezelf wel met een duidelijke planning, zo heb ik een timer aanstaan op 40 minuten. In die 40 minuten moet ik met school bezig en mag ik niet op Facebook of op blogs kijken. Als die 40 minuten om zijn zet ik een timer met 15 minuten op. Die tijd gebruik ik om even blogjes te kijken, berichtjes te beantwoorden en Facebook te checken. En als die afgelopen zijn dan begint het weer van voor af aan.

Ik ben erg benieuwd hoe jullie je blog plannen in combinatie met school/werk/leven enzovoort! Nu zijn mijn 15 minuten weer om en ga ik snel aan de slag met mijn ‘Klaar voor stage dossier’, want zonder mag ik niet op stage!

Liefs, Swaen

Advertenties

8 thoughts on “So much to do…

  1. Wauw, knap dat je je aan zo’n strak tijdsschema kan houden! Ik blog gewoon als ik zin/tijd/inspiratie heb en anders niet. Het moet toch leuk blijven 🙂 Ik plan eigenlijk nooit blogs in. Succes met je schoolwerk!

  2. De ene keer typ ik een heleboel vooruit, denk aan een luie zondag op de bank en geen andere plannen, en een andere keer schrijf ik hem op de dag zelf of een avond van te voren. Het moet vooral leuk blijven en als jij het druk heb heb je het druk, dan komen er wel posts als het weer wat rustiger is.

  3. Ik blog alleen als ik zin en inspiratie heb en ga er niet geforceerd mee om. Soms heb ik een enorme inspiratie bubbel en schrijf ik er 4 vooruit. Soms heb ik een poosje niets en dat vind ik ook prima.

  4. Ik merk zelf ook dat het druk is als je zoveel dingen hebt om te doen. Ik probeer dan wanneer ik een vrije dag heb en verder niet zoveel op de planning heb staan om artikelen vooruit te schrijven op mijn blog. Zo komt er toch wat online en heb ik ook nog tijd om de andere dingen te doen !! Hopelijk heb je hier wat aan, veel succes !!

  5. Geen stress om je blog! Dat moet ik mezelf de hele tijd voorhouden, want het is gewoon iets wat ik leuk vind om te doen en zeker niet een ‘baan’ ofzo. Dus als ik even geen zin heb, of geen tijd, dan komt er niks online. Ik heb vaak een paar posts over architectuur of interieurs al klaar staan, gemaakt op een luie dag, maar persoonlijk posts typ ik meestal op het moment zelf!

Reactie? Leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s