Weekly Diary Week 41

weekly photos bannerWeek 40 was heel stil wat foto’s betreft, week 41 had weer een aantal leuke dingen er tussen zitten! Zo ben ik veel met school bezig geweest en heb ik heel fijn een aantal avondjes op de bank gezeten. Moet ook kunnen. Kijk je mee?

c1 (Large)1. Een selfie, doe ik niet vaak maar soms is het leuk. 2. Mooie lucht die ik afgelopen maandag vanuit mijn raam zag, onder erg mistig maar hoger op al wat blauw te zien. 3. En toen ik naar de bus toe liep brak de zon ineens door. Snel een foto van gemaakt, en hij is ook best mooi geworden!
c2 (Large) 4. Voor school moet ik het boek One Flew Over The Cuckoo’s Nest lezen, in het begin vond ik er helemaal niets aan, maar later werd het toch wel mooier. Vanmiddag heb ik hem uitgelezen, komt binnenkort nog wel een review over. 5. Ik had dinsdag vrij en besloot een leuk ontbijtje te maken. Het resultaat was vanilleyoghurt met crusli, noten, banaan en kaneel. Echt heerlijk. 6. Ik zat wat door oude fotoboeken te bladeren tot ik deze zag. Wat een schatje was ik toch.c3 (Large)
7. En weer een foto vanuit mijn raam, een super grijze lucht op vrijdagochtend. Bah! 8. Ik had gisteren geen zin meer en school en besloot eens met mijn handschrift aan de gang te gaan. Met pen en zwarte inkt mooie letters maken. Ik ben flink aan het oefenen geweest! 9. Een quote die ik in mijn dummie schreef, een mooie tekst en ik vind ook zeker dat ik het mooi geschreven heb!

Nu weer een week vol met school. Na de herfstvakantie heb ik tentamens, dus ik zal veel moeten doen deze week aangezien ik volgende week de hele week weg ben. Niet op vakantie, maar ik ga meedoen met de Visserijdagen in Workum. Een week lang vissen op de ouderwetse manier, met bootjes en zonder motor. En dan zoveel mogelijk vis binnen halen. Ik zal er vast wel foto’s van maken!

Liefs, Swaen

Advertenties

4 thoughts on “Weekly Diary Week 41

  1. Hoi Swaen! Je hebt echt een mooie/lieve naam. En ik zag je handschrift al op Instagram. Wauw! Hoe oefen jij je handschrift? Ik wil ook zo kunnen schrijven! En dat ontbijtje… MJUM! Ik ben gek op yoghurt en sinds kort ook op havermout!

Reactie? Leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s