Storm

Toen ik vanochtend wakker werd heb ik echt liggen genieten van het geluid van de wind om het huis. Ik slaap vlak onder het dak en we wonen in een oud huis dat kreunt en steunt bij zware windvlagen, zo’n heerlijk geluid! Al die geluiden zijn de protesten van een oud huis dat al meer dan 100 jaar de strijd tegen de elementen aan gaat.

Maar vanmiddag vond ik het toch wel een beetje spannend. Ik zat aan mijn bureau en zag ineens de balken in mijn kamer bewegen! Alles trilde en lampen wiegden heen en weer. Toen ik uit het raam keek zag ik dat onze appelbomen bijna om lagen en dat de buren hun dakgoot mistten. Ook lag een groot verkeersbord zielig in de berm achter ons huis; helemaal om geknapt.IMG_6298 (Large)

Maar het leverde ook mooie dingen op, zoals deze prachtige foto die een vriend van mij gemaakt heeft bij een meer hier in de buurt. Ik vind het echt een super mooie foto, het licht is er op een hele mooie manier in vast gelegd.

Was er bij jullie nog veel schade of viel het allemaal wel mee?

Liefs, Swaen

Advertenties

13 thoughts on “Storm

  1. Mooie foto! Hier viel het op zich nog wel mee maar ik werk op een assurantiekantoor en daar kwamen in de loop van de dag best wel veel telefoontjes binnen met schademeldingen…

  2. Mooie foto! Het was wel een heftige storm ja, ik heb een tafel voorbij zien waaien en een vrouw om zien waaien, een auto die was geraakt door een gevallen boom… Behoorlijke wind! En de treinen natuurlijk, zucht.

  3. Ik vond het op een gegeven moment ook echt eng omdat er zo veel ongelukken warenhier in Amsterdam. Zelfs één iemand overleden brr.. Zelf gelukkig niets engs meegemaakt, ik zat lekker binnen!

Reactie? Leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s