Weekly Diary Week 45

weekly photos banner

Ik kruip even onder mijn steen vandaan om voor jullie een weekoverzichtje neer te zetten, want ik heb best wat gedaan de afgelopen anderhalve week. Zo was ik maar 1 dag op school en leerde ik veel, ben ik even naar Terschelling geweest en studeerde ik nog meer. Kijk je mee?c1 (Large)Ons slaapschip moest nog van Hindeloopen naar Workum gevaren, dat deed ik samen met mijn lief. – Nog een foto van bijna alle Jonge Vissers tijdens de Visserijdagen. Met z’n allen op de jol. – Toen het vorige week maandag zo’n storm was ging het verkeersbord bij ons achterhuis zomaar om!
c2 (Large)Regen en grauwe wolken. Ik was een dagje thuis aan het studeren. – Als lunch at ik een tosti met brie en tomaten tapenade, dit is echt mijn favoriet! Ik vond nog een mooie foto van afgelopen voorjaar, toen zat deze zwaan zomaar in de tuin.
c3 (Large)Huishoekje! – Over deze potten en pannen hebben jullie al kunnen lezen, ik vind ze gaaf! – En dit beeld kennen jullie misschien al, Harlingen. Ik ging weer op weg naar het mooie Terschelling.
c4 (Large)Ik kreeg nog een leuke foto toegestuurd van de Visserijweek. Wat zeilen we mooi. – Ik zat op de boot, eindelijk! Ik had 2 uur de tijd om aan mijn huiswerk te werken, maar ik ging ook fijn Pretty Little Liars kijken. – Mijn lief was dan wel jarig, toch moest hij een tentamen maken. Dus toen hij weg was ben ik even naar de supermarkt gefietst en heb ik taart gehaald. Op de terugweg ging ik even langs zijn school.
c5 (Large)Terschelling wat ben je mooi! – En ik las dit boek uit. Hij was mooi maar ook een beetje vreemd eigenlijk. – Nog een foto van Terschelling ♥c6 (Large)Ik zat een tijdje bij de haven, vind het erg leuk om gewoon te zitten en te kijken. Het was best mooi weer ook, even geen regen. Ik heb genoten. – En mijn aankoopjes van gisteren, jullie hebben ze al kunnen zien. – Tsja, deze zegt genoeg toch? Eigenlijk zou ik druk moeten studeren, maar een post voor jullie vind ik ook belangrijk!

Ik duik mijn boeken weer in, tot later!

Liefs, Swaen

Advertenties

2 thoughts on “Weekly Diary Week 45

Reactie? Leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s