Good Book – Life of Pi

P1060471Voor mijn studie tot docent Engels moet ik veel boeken lezen, van Young Adult tot echt zware kost. De leukste en mooiste boeken die ik tegen kom deel ik natuurlijk met jullie! Lees verder voor mijn mening over Life of Pi van Yann Martel.

Life of Pi

Het verhaalLife of Pi vertelt het ongelooflijke verhaal van Piscine Patel (Pi), een zestienjarige Indiase jongen wiens vader een dierentuin in India heeft. Wanneer de familie besluit het land te verlaten, wordt de hele dierentuin ingescheept. Maar het schip vergaat en de enige overlevenden op de reddingssloep zijn Pi, een hyena, een zebra met een gebroken been en een tijger van 200 kilo. 227 dagen dobbert de sloep over de Grote Oceaan.

Mijn mening – Wauw, echt wauw! Ik heb de film nog niet gezien maar wat was ik hier nieuwsgierig naar. Ik was erg blij dat hij op mijn lijst stond voor het vak Novel, ik heb hem gelijk gekocht en ik had hem in een weekend uit. Het is erg mooi beschreven en alles leek in mijn hoofd zo echt. Voor de toets die ik er over had heb ik ook nog veel moeten uitzoeken over de symboliek in het verhaal en eigenlijk ben ik het boek alleen maar meer gaan waarderen. Als je de kans hebt zou ik hem zeker gaan lezen!

Oordeel – 

 

Advertenties

9 thoughts on “Good Book – Life of Pi

  1. Pingback: Good Book – One Flew Over The Cuckoo’s Nest | Liefs, Swaen

Reactie? Leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s