Hema Shoplog

Ik had alweer een tijdje niets gekocht, en toen ik lang de Hema liep kon ik het niet laten. Eventjes kijken! Al snel stond ik met meerdere dingen in mijn handen, allemaal fijne stationery dingen. Lees snel verder voor mijn shoplog!hema 1Eigenlijk waren de alfabetstempeltjes hetgene waar ik het eerst voor viel. Ik was al langer op zoek naar zo iets maar overal was het weer aardig duur. De Hema zou de Hema niet zijn als zij het niet voor een fijn prijsje zouden hebben. Helaas geen hoofdletters, maar wie weet komen die later nog wel eens. De tape vond ik erg gaaf, ik had nog niet zo’n brede tape en het motiefje er op vind ik er leuk. En de roze ordner is om al mijn schoolspullen in te bewaren, want weggooien wil ik nog lang niet!
hema 2En dan deze notitieboekjes, tsja… Ik kon ze gewoon niet laten liggen, het zijn zulke schattige kleuren en het is erg fijn papier. En voor de tapejes geldt hetzelfde. Het zijn kleurtjes die ik nog niet had.
hema 3En weer een boel tapejes en een notitieboekje. Ik viel voor het prachtige papier dat er in zit. De smalle tapejes zijn grappig, ik had alleen nog maar de ‘normale’ breedte. Het doosje er achter is van karton, maar toch erg stevig. Ik liep namelijk met al die tapejes in mijn hand toen ik bedacht dat ze waarschijnlijk niet meer in mijn bakje gingen passen. Toen viel mijn oog op dit doosje en nam ik die mee om ze in op te bergen.
hema 4En zo ziet het er dus uit als ik al mijn tapejes er in gooi. Best al een verzameling vind ik zelf, maar nu ik er zo’n grote doos voor heb is er natuurlijk ook veel plaats voor nieuwen!hema 5Jaa, ik kan er weer even tegenaan, en dat is alleen maar goed met het oog op de komende tentamens. Volgende week maandag is het zover, ik weet niet hoe het hier dan zal gaan met nieuwe berichten maar ik blijf mijn best doen. Ik heb mijn blog-vibe weer wat gevonden namelijk!

Liefs, Swaen

 

Advertenties

13 thoughts on “Hema Shoplog

  1. Ik heb ook zo’n tapeverslaving als jij. Heb er ook heel erg veel en moet mezelf tegenhouden om naar de Hema te gaan, want dan koop ik weer elk tapeje dat ik nog niet heb, haha. In de Schleiper zijn er trouwens ook heel veel, heel mooie en van hele goede kwaliteit. Daar blijf ik ook beter weg, haha!

  2. Nice, nice! Wat heb jij verrekte veel van die tape, zeg! Dat moet je een fortuin hebben gekost. Ik heb er ook wel wat, maar niet zoveel als jij. Laatst was ik in Leeuwarden en toen heb ik trouwens ook die letter stempels gekocht! Super leuk zijn die. =) Ik heb er tot nu toe vooral “xxx” mee op de postkaartjes gezet, ghihi. ^.^

  3. Wat leuk! Ik kan ook niet de Hema inlopen zonder wat stationery te kopen, gelukkig heb ik de laatste tijd niet zoveel tijd om even de stad in te gaan.. Scheelt een hoop uitgaven 😉

  4. hoo die stemptjes ga ik zo halen! l:D (nu ja zo, na mijn examens dan… T.T)
    Even een tip ik vond laatst super leuke washitape, voor 50 cent, bij de Wibra. 😀 (Ik werd er helemaal vrolijk en blij van)

Reactie? Leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s