Mijn laatste tienermaand

Ja, je leest het goed. Deze maand is mijn laatste maand als tiener, op 8 februari word ik namelijk 20! Stiekem vind ik het toch wel gek, 20 klinkt ineens zo oud. Maar het is maar een verschil van een dag, toch veranderen er twee cijfers.I__m_20_by_CrazyKceeMijn moeder had het er laatst over, zij wordt dit jaar 50 en nu wordt ik dit jaar 20, wat een getallen. Maar natuurlijk zijn er ook heel veel leuke dingen aan 20! Zo klinkt het nu ineens “volwassener”, kan ik mijn leerlingen vertellen hoe oud ik ben (sommigen zijn maar een aantal jaar jonger dan ik), komt er een verjaardagsfeestje en kan ik er weer een jaar tegen aan.

Nog iets dat bij jarig zijn hoort zijn kaartjes. En laat ik daar nou net gek op zijn! Krijg ik van jou ook een kaartje? Mail me en je krijgt mijn adres 🙂

Liefs, Swaen

source

Advertenties

8 thoughts on “Mijn laatste tienermaand

  1. Haaah super vet! Dan ben je net één maand en één dag na mij jarig. Maar dan één jaar ouder, want ik ben tien dagen geleden negentien geworden. En ik wil jou best een kaartje sturen! Kom maar op met dat adres! (Zie je mailbox.)

Reactie? Leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s