Dear Diary #16

dear diaryTentamens zijn voorbij en ik kruip weer onder mijn steen vandaan, hallo! Ik sloot deze weken af met een uitrustweekend op Terschelling, reed over het strand en ik at lekkere cupcakes. En er staat alweer een selfie in!

c1Mijn vader kwam met een soortevan Loesje aan – In de bus op weg naar een tentamen – En mijn cadeautje voor mezelf toen ik thuis kwam, binnenkort komt er ook weer een book revieuw online!
c2Mijn zusje en haar vriend hadden cupcakes gebakken en ze kwamen ze met ons delen. Zijn ze niet prachtig?! – Mijn dorp in de zon met een blauwe lucht. Met een blauwe lucht is alles mooier! – En een seflie met een dikke muts want het was koud.
c3Ik was een dag vrij van school en mijn moeder vond dat wij maar eens leuk moesten lunchen. Het werden wafels met heerlijk jam en poedersuiker. – Ik bladerde in mijn mooie boek van Carlos & Arne, ooit wil ik zo’n plaid gaan maken! – En toen was ik op Terschelling! Een klein laagje ijs in een meertje in de duinen.c4Mijn lief en ik zijn heerlijk aan het wandelen geweest in het bos en door de duinen, even lekker genieten van de natuur en de frisheid. Ik blijf altijd maar foto’s maken want het blijft ook gewoon mooi!

Verder hebben we nog in grote en kleine auto’s gereden, op het strand en op de weg, overdag en ’s nachts. En gaaf dat het was! Nu nog even rustig aan en morgen weer naar de wal en gelijk door naar school. Je moet er iets voor over hebben!

Liefs, Swaen

Ik ben 8 februari  jarig, stuur je me een kaartje? Mail me voor het adres!

Advertenties

7 thoughts on “Dear Diary #16

Reactie? Leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s