Rituals Love

Ik had voor mijn verjaardag wat geld en een cadeaubon gekregen van de Rituals. Ik had er wel eens wat gekocht maar telkens als ik binnenliep werd ik overweldigd door alle prachtige producten.  Ik liet mij dit keer uitgebreid informeren en kocht daarna allerlei fijne producten die perfect bij mij passen. Ook kreeg ik er nog twee producten cadeau bij, altijd fijn!Rituals

Ik werd als eerste aangetrokken door het Sakura ritueel, zo wordt het beschreven op de website van Rituals.

“Al eeuwenlang viert men in Japan de jaarlijkse bloei van de Kersenbloesem. De Kersenbloesem, de Sakura, markeert het ontwaken van de natuur en symboliseert dat leven en schoonheid vluchtig zijn en dat je er vol overgave van moet genieten. Geïnspireerd door deze traditie combineert onze Sakura collectie het zoete aroma van Kersenbloesem met de verzorgende eigenschappen van Rijstmelk. Zo ervaar je elke dag als een prachtig nieuw begin.”

P1060583Als eerste: de Magic Touch Cherry Blossom & Rice Milk ultra rich, whipped body cream. Een body cream waar ik al heel snel voor viel. De geur is geweldig, heel erg rustgevend en fris. De cream is zelf vrij stevig in de pot maar als je het uitsmeert voelt het juist erg licht. Dat zal de Magic Touch wel zijn!
P1060584
Daarna viel ik voor een handscrub verrijkt met olieën. Ik heb vaak een droge huid in de winter dus ik ben altijd al aan het smeren, maar een scrub is natuurlijk ook erg fijn voor mijn handen. Het fijne aan de scrub is dat hij dagelijks kan.

“Een handscrub met oliën die eenvoudig door de huid worden opgenomen en haar soepelheid en vochtbalans herstellen. Uw handen voelen zijdezacht en bijzonder gevoed aan. Verrijkt met Ginseng, het symbool van onsterfelijkheid en Ginkgo Biloba, staat in Japan voor leven en kracht.”P1060585Dit is het extra cadeautje dat ik kreeg, twee mini’s: een Zensation Organic Rice Milk & Cherry Blossom foaming shower gel sensation en een Sakura Spring Organic Rice Milk & Cherry Blossom foaming shower oil. Ze horen beide ook bij het Sakura ritueel, heel toevallig en zo heerlijk. De shower oil is extra speciaal, hij is namelijk nog niet te koop. Vanaf april is hij te verkrijgen.
P1060588En de laatste: een masker. Ik gebruik eigenlijk nooit een masker omdat ik het altijd zoveel werk vind. Ik zei dit tegen de verkoopster en toen kwam zj met deze aan. Dit masker kun je gerust een nachtje oplaten en dan de volgende ochtend er weer af halen. Perfect voor mij dus.

“Diep hydraterend gezichtsmasker. Zijdezacht hydraterend crème masker. Rijk aan Blue Ginger en Hyaluronzuur voor een intense hydratatie en een ultra zachte, soepele huid.”
Ik heb de producten nu ongeveer een week in gebruik en tot nu toe ben ik er erg tevreden over. Vooral de bodycream en de handscrub zijn heerlijk, ik pak ze regelmatig! Gebruiken jullie ook producten van Rituals?
Liefs, Swaen
Advertenties

6 thoughts on “Rituals Love

Reactie? Leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s