Vakantietijdnonblogje

Wat was ik toe aan vakantie, heerlijk om even een week niet heen en weer school te hoeven reizen maar gewoon te kunnen uitslapen en de dingen te doen wanneer ik ze wil doen.Thomas Meijer

Het afgelopen weekend heb ik doorgebracht bij mijn lief, op bezoek bij oma en nog naar een familiedag toe van mijn familie. Verder niets doen, want HET KAN! Verder ben ik veel met school aan de slag, word ik morgen ingewerkt op mijn nieuwe werk, heb ik al één sjaal af en ben ik nu met de 2e bezig. Verder ben ik lessen aan het voorbereiden voor stage, ik ben daar bezig met een project over The UK, ze moeten hun eigen excursie voorbereiden. Ze gaan binnenkort presenteren, ik ben heel erg benieuwd!

En terwijl ik net naar 3FM luisterde kwam er iemand aan die deze plaat aanvroeg. En toen ze hem startten was ik gelijk met mijn gedachten op de Öresundbrug, de brug tussen Denemarken en Zweden, en was het een mooie dag, reden we met mijn ouders en mijn zusje in onze oude Ford Escort richting vakantie. Dat liedje gaf altijd aan dat het echt vakantie was, ik geloof dat wij dat casettebandje gewoon kapot hebben gedraaid. Grappig, dat één liedje gelijk zoveel herinneringen terug kan brengen. Het is namelijk al zo’n 10 jaar geleden denk ik, misschien nog wel meer! Heb jij dat ook met een liedje?

O, en de mooie foto van London is van Thomas Meijer a.k.a. IJsthee. Hij maakt hele mooie foto’s, ik word er altijd vrolijk van!

Liefs, Swaen

 

Advertenties

3 thoughts on “Vakantietijdnonblogje

  1. Oe, lekker op vakantie dus! Nou, dat je ’t maar flink naar je zin mag hebben! En ik moest echt even fronsen toen ik het begin hoorde. Ik dacht: ‘Huh, Swaen lijkt me helemaal niet het type voor dit soort alternatieve muziek’. Maar na 50 seconden herkende ik hem ook! Ik krijg er best wel kippenvel van. Maar het doet me eigenlijk meer denken aan de Disneyfilm Atlantis. En ook aan Avatar maar dat komt denk ik door die fluiten, ghihi!

Reactie? Leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s