Dear Diary #18

dear diaryHet was een tijdje stil, maar dat maak ik nu goed met een superdiary! Ik heb zoveel leuke dingen gedaan dat ik gewoon ook dagen lang mijn laptop niet heb aangeraakt. En stiekem is dat ook wel heel erg fijn. Ik merk dat, zodra ik een dag geen laptop aanzet, ik veel meer dingen doe. Ik lees, maak muziek, brei, ga naar buiten en doe dingen die ik normaal te weinig doe. Ik denk dat ik dat maar vaker inlas, een laptoploze dag. Maar eerst… Foto’s!
c1Mijn lief had me gevraagd om een sjaal voor hem te breien, hij had wol gekocht en ik ging aan de slag. Hij is af, en mooi dat ‘ie hem staat! – Ik stapte de bus uit en er was zon! – Een schaduwselfie, hihi.c2Mijn zusje en haar vriend waren voor een dagje naar Londen, als souvenir nam mijn zusje een blokje post-its voor me mee. – Alweer een schaduwselfie, ik fietste terug van mijn nieuwe werk, had wind mee, de zon scheen en ik was blij! – Mijn mooie breimandje, met alweer een nieuw project.
c3Toen ik thuis kwam uit mijn werk had ik zin om iets te doen. Mijn moeder was een deur aan het schilderen, dus toen ging ik de salontafel schilderen. Eerst goed schoonmaken. – Toen de eerste laag er op. – En klaar! Een lekkere, frisse tafel.

c4Kaarsjes op de tafel. – Een dagje Fries Museum met papa en mama, een erg mooi museum. – Helaas wel een museum met erg veel spellingsfouten… En dit is er nog maar eentje.
c5Gafe viltkunst van Claudy Jongstra. – Een muur van vilt. – Mooie wolken over het IJsselmeer, ik was een eindje aan het fietsen met mijn lief en de netten lagen hier zo mooi te drogen.
c6Lekker pie van PieMan. Ik had een Steak Pie, papa een Minced Lamb en mama een Sweet Potato & Walnut. – Hi! – Mijn favoriete boek, zo jammer dat hij alweer uit is…c7Aan het breien. – We mochten gratis een boek uitzoeken van mijn mentor, leuk! – En de sjaal is af! Heerlijk zacht.
c8Ik bladerde door oude foto’s en zag dezen van mijn lieve vriendinnetjes in Zweden, afgelopen winter. – Het uitzicht vanaf mijn kamer, heerlijk dat ik tot de zeedijk kan kijken.
c9Viool spelen, doe ik echt veel te weinig! – En ja, melk drinken met een rietje. Twee verstandskiezen waren er uit gehaald en mijn mond was nog heel lang verdoofd. – Een kopje thee, ging heel langzaam zonder rietje. Wel lekker buiten in de zon!
c10En ik maakte een smoothie, want ik kon nog amper kauwen. Deze is met mango, banaan en yoghurt. – Mijn prachtige ring, die hebben jullie heir al kunnen zien. – Mooi bloemetjes in Leeuwarden vandaag!

Het afgelopen weekend ben ik lekker op Terschelling geweest, het was prachtig weer en ik heb zo genoten. Helemaal niet veel gedaan, lekker wandelen over het strand, door het bos en luieren op de hei. Dat is pas een weekend. Vanochtend nam ik de boot terug, het was zo prachtig op de Waddenzee! Nu mis ik het wel een beetje hoor…

Hoe was jullie weekend?

Liefs, Swaen

Advertenties

4 thoughts on “Dear Diary #18

  1. Leuk overzicht! En ja, af en toe even zonder pc is helemaal niet zo verkeerd, zou ik ook best eens in kunnen lassen, kom ik waarschijnlijk eindelijk eens toe aan dingen die nu blijven liggen…

Reactie? Leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s