Dag 4 – show je wishlist

30 dayHet was alweer een tijdje geleden dat ik een onderwerp van de challenge deed, maar hier is er weer eentje! Dag 4 van de challenge ging over mijn wishlist. Nu is mijn wishlist niet alleen voor de zomer, er zitten best dingen tussen die voor het gehele jaar kunnen.Spring Wishlist

Zo staan een paar mooie Shabbies al tijden op mijn lijstje, net als een zwart leren jasje en een nieuwe portemonnee. Het liefst wil ik de Miss Moneypenny van Oh My Bag, al kost deze wel een aardig bedragje. Voor 119,- zou hij van mij kunnen zijn. Het probleem is dat dat ik dan geen geld meer heb om er in te doen. Op zoek gaan naar een replica misschien?

En een wishlist van mij zou niet compleet zijn zonder bloemetjes. Ik zag dit jurkje en vind hem echt super, zo lief maar ook weer stoer als je het met een spijkerjasje of gympen combineerd. Of juist romantisch met een paar mooie Toms. Ik heb er al eens eerder over geschreven en ik blijf ze gewoon zo leuk vinden. Dit zijn een paar nepperds, want Toms zijn ook niet super goedkoop.

De sieraden vind ik ook erg mooi, subtiele oorbellen, een opvallende ketting en een bijpassend horloge. Ik zou ze zo willen hebben.

Wat vinden jullie van mijn wishlist? Ben jij ook alweer begonnen met voorjaarsaankopen?

Liefs, Swaen

Advertenties

4 thoughts on “Dag 4 – show je wishlist

Reactie? Leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s